Warme kastanjechampignons

Met olijf- en sesamolie

0
522
De kastanjechampignons zijn volgens Tessa na vijftien minuten in de oven heerlijk. (Foto Tessa Heerschop)

‘Een heerlijk bijgerecht’, noemt Tessa Heerschop dit recept van warme kastanjechampignons. Mocht je ook het recept van een lekker vegan (bij)gerecht willen delen, dan kan je mij deze mailen. Altijd leuk om te zien wat anderen allemaal maken.

Wat je nodig hebt voor deze warme kastanjechampignons:

Hoe je dit heerlijke bijgerecht maakt:

  1. Leg de champignons op hun rug op een bakplaat. Steeltjes eruit. Olijfolie erover.
  2. Dan 15 minuten in de oven, 200 graden.
  3. Haal de champignons uit de oven en doe ze in een kom.
  4. Zout en peper erbij en een paar druppels sesamolie.
  5. Goed roeren. ‘Eet smakelijk!’

Tip Bekijk ook het recept van Tessa voor portobello uit de oven.

Reageer op dit bericht

Please enter your comment!
Please enter your name here