Tuinbonenpesto

Zelfgemaakt

0
130
Tessa denkt dat deze tuinbonenpesto ‘vast ook heel erg lekker is met ui en/of oude kaas erdoor’. (Foto Tessa Heerschop)
Tessa denkt dat deze tuinbonenpesto ‘vast ook heel erg lekker is met ui en/of oude kaas erdoor’. (Foto Tessa Heerschop)

Van oud-collega en Facebookvriendin Tessa Heerschop kreeg ik dit recept; een zelfbedachte tuinbonenpesto. ‘Even naar Bunnik gefietst naar de boer voor de bonen. Blijkt heerlijk!’

Wat je nodig hebt voor Tessa’s tuinbonenpesto

  • tuinbonen
  • Franse gerookte knoflook
  • scheut Italiaanse olijfolie
  • ietsje pittige Koreaanse pepervlokken
  • peterselie uit eigen tuin
  • paar druppels citroen
  • zout en peper

Hoe je deze tuinbonenpesto op Tessa’s manier maakt

  1. Dop de tuinbonen, kook ze vijf minuten en spoel ze af met koud water.
  2. Doe de bonen met de overige ingrediënten in de vijzel.
  3. Vermorzelen die bende en eten maar!

Reageer op dit bericht

Please enter your comment!
Please enter your name here