Glasvezelbakmandje (€ 8,95)

6
1760

Ovenfrietjes bak je het liefst in een mandje. Zo circuleert de hete lucht rond de frietjes en krijg je een knapperig resultaat. Point-Virgule heeft daarvoor nu een herbruikbare frietmand van glasvezel. En zo bespaar je ook nog eens op wegwerpbakpapier.

Point-Virgule heeft nog meer herbruikbare bakaccessoires op basis van glasvezel. Voor een knapperige tosti of een Italiaanse panini gebruik je de Grill en Toast Bags. Het grote voordeel van deze zakjes is dat er geen kruimels of plakkerige restanten in je broodrooster achterblijven. Na gebruik was je ze af om ze opnieuw te gebruiken, zo vaak je maar wilt. Voor het bakken van koekjes gebruik je het herbruikbare bakpapier van glasvezel. Hiermee bak je de lekkerste koekjes en ga je ook nog eens papierverspilling tegen. Dus trek je keukenschort aan en ga aan de slag.

Het bakmandje kost (33 x 33 x 2,5cm) € 8,95, het bakpapier (40 x 33cm) € 3,95 en de Grill en Toast Bags vanaf € 3,95.

www.livwise.nl

6 REACTIES

  1. Hallo, dezelfde vraag had Janita, dus kijk maar even naar mijn antwoord op haar vraag. Antwoord is hierboven te bekijken.

  2. Ik heb zojuist bij Bol.com gekeken en daar kost hij € 31,33 ipv € 8.95, wel een groot prijsverschil.
    Op de site van Point-Virgule staan geen adressen, dus heb ik een mailtje gestuurd en de naam Bol.com gekregen van hun.

  3. Wat vreemd Hetty. Ik kreeg deze tekst bij het persbericht: Informatie Point-Virgule Bakmandje van glasvezel (33x33x2,5cm) € 8,95. Bakpapier van glasvezel (40x33cm) € 3,95. Grill en Toast Bags van glasvezel vanaf € 3,95. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar http://www.livwise.nl. Ik ga in ieder geval nog even voor je informeren.

Reageer op dit bericht

Please enter your comment!
Please enter your name here