Te yang

Misschien iets minder vlees

1
136
Het gezicht van Donald J. Trump verraadt een yange persoonlijkheid. (Foto White House)

WASHINGTON Geen salades van First Lady Melania Trump en Second Lady Karen Pence, maar 1.000 hamburgers van verschillende Amerikaanse fastfood ketens. Dat kregen de mannen van de Clemson Tigers in het Witte huis voorgeschoteld door Donald J. Trump, de 45ste president van de Verenigde Staten. Het eetpatroon van de president verklaart veel van zijn manier van optreden in de afgelopen vier jaar.

Tijdens de ontvangst van het American Football team maakt de president volop grappen. ‘Omdat we in een lockdown zitten hebben we geen eten voor jullie. Of laten we de First Lady en de Second Lady wat kleine salades maken? (Gelach) Of ga ik eropuit om hamburgers te halen? (Gelach.) Grote Macs. Dat hebben we dus maar gedaan. We kochten er 1.000, bij Burger King, Wendy’s en McDonald’s, allemaal Amerikaanse bedrijven. We hebben Big Macs en we hebben quarter-pounders met kaas. We hebben alles wat ik lekker vind en wat jullie lekker vinden. Er is niets wat je beter kunt hebben dan dit.’ (Gelach)

Voor de mannen van de Clemson Tigers geen salade van First Lady Melania Trump. (Foto White House)

Vuur
Trump blijkt een echte vleeseter te zijn. Hij zou het liefst zijn eigen burger hebben, de Trumpburger. Net als de Trump Tower, de Trump Hotels en de Trump golfbanen. Volgens de yin en yang principes verklaart eten van veel vlees het gedrag van Trump voor een groot deel. Vlees is net als andere dierlijke producten yang en hierdoor is de president aan het ‘veryangen’. Yange persoonlijkheden zijn mannelijk, van uiterlijk vertoon, actief, snel, fel en willen zichtbaar zijn. En dat is Donald J. Trump ten voeten uit. Nieuws plaatst hij op Twitter, hij reageert via social media op uitlatingen van wereldleiders en ontslaat op deze manier zelfs mensen. Er zit heel veel vuur in deze man.

Gezicht
Ook als je naar het gezicht van Trump kijkt zie je allemaal kenmerken van een yang persoon. Zo heeft de president lange, smalle ogen, een vrij kleine mond en oren die redelijk tegen het hoofd liggen. Ook heeft Donald J. Trump een kaaklijn die hoort bij yange persoonlijkheden en lopen er verticale lijnen door boven de neus. Allemaal tekenen van iemand die teveel dierlijke producten eet.

Ik verwacht niet dat de president dit berichtje leest, maar een beetje minder vlees eten zou hem wellicht kunnen helpen. Ontspanning lijkt hij genoeg te hebben. Hij blijft maar golfen.

1 REACTIE

  1. “Vlees is net als andere dierlijke producten yang en hierdoor is de president aan het ‘veryangen’.”
    hoewel voor het eerst op je site -ik zie veel leuke artikelen- moet hier wat van mijn hart. wat bovenstaande betreft denk ik dat zijn eten zijn persoonlijkheid bevestigt en dat niet hij ‘ver-yangt’ maar vlees en macho aan elkaar gekoppeld worden (helaas in veel gebieden) en hij hierin bevestiging zoekt, hij klampt zich als het ware vast aan ‘mannen-vlees omdat hij niet weet wat van hem overblijft als hij dat niet doet. bovendien is er ook nog de macht der gewoonte. bij deze man zit zo veel frustratie, wat leidt tot haat, en hoe oud ook, hij wil het doen voorkomen alsof hij in de top van zijn mannelijkheid zit en ‘showt’ dat met dit soort gedrag. ik vermoed dat de sportlui hem achter de hand uitgelachen hebben want dit gedrag verdient geen respect.
    het lijkt me wel leuk als je Biden hier tegenover uitlegt 😉 want dat lijkt een zachtere persoonlijkheid
    succes met alles

Reageer op dit bericht

Please enter your comment!
Please enter your name here